כניסה
למנויות
צרו קשר

מרק פול ירוק

מרק פול ירוק

רכיבים:
2 בצלים
3-4 שיני שום כתושות
חבילת פול ירוק ללא קליפה (סנפרוסט מוציאים במהדורת חג, לרוב לפני פסח) - אני הכנתי משקית אחת של סנפרוסט)
3 ענפי סלרי קצוצים (לא חובה)
חופן כוסברה קצוצה
ליטר מים (עם ליטר מים יוצא סמיך מאוד, אפשר בהחלט להוסיף עוד נוזלים בהתאם לרמת הסמיכות שנרצה)

אופן הכנה:
מתחילים בטיגון הבצל ב 2 כפות שמן זית, מוסיפים את השום ואחריו את כל הרכיבים וליטר מים רותחים 
תיבול: פלפל שחור, גרידת לימון, כמון, חוויאג למרק, מלח.

טוחנים לפני ההגשה, בויטמיקס מתקבל מרקם חלומי - במיוחד אם טחנו זאת בויטמיקס ואז המרקם קטיפתי ממש!!!

כיצד נתייחס?
כל כוס קטנייה מבושלת זו מנה וחצי חלבון (2/3 כוס כמנת חלבון אחת)
ניקח בחשבון שיש גם נוזלים והכמות היא בהתאם לרמת הסמיכות של המרק.

הערות:
אפשר להוסיף לימון בהגשה.

הכנת? נשמח לשמוע על כך!!! שיתופים מקדמי התחטבות ומעוררי השראה מעניקים בונוס כוכבים לנשים בכח החמש!
 

להאמין. לפעול. להגשים.